Column

25-01-2018

Wat is lekker?

Dat vraag ik me regelmatig af. Als je de verpakking leest van sommige nieuwe sapjes dan moet het wel super lekker smaken en moet je verrast worden door de smaaksensatie zonder toevoegingen. Toch valt het mij vaak tegen. Als ik op een verjaardag iets zonder prik krijg dan moet je het vaak mengen met een beetje water anders is het niet weg te krijgen.

Op zaterdag ga ik vaak naar de warme bakker bij ons in het dorp. Eigenlijk ziet alles er lekker uit of je nu een brood koopt of een gevulde koek alles is eerlijk gemaakt.

Zo is het toch ook met onze handel. We horen regelmatig, als we iemand over de vloer krijgen die niet met AGF te maken heeft, wat ruikt het hier lekker en wat het ziet er allemaal goed uit.

Smaken verschillen, maar alle producten in uw speciaalzaak zijn eerlijk en gezond. Natuurlijk zijn de blauwe besjes de ene keer zoeter dan de andere, maar ze blijven eerlijk en lekker gezond. Niet ieder seizoen is hetzelfde, zelfs niet iedere dag. Van teveel gevulde koeken wordt je niet gezond, maar van teveel frambozen eten wordt je alleen maar beter.

Natuurlijk zijn wij geen doktoren, maar wij leveren wel eerlijke vitamines.

Laten we met zijn allen zeggen en ervoor gaan dat je voor de lekkerste producten naar de AGF-speciaalzaak moet gaan en niet naar de snoepjeswinkel.

Daarnaast staat lekker voor iets positiefs. Neem bijvoorbeeld Lekker Lokaal, want dat is lekker dichtbij, lekker naar de specialist en lekker gemakkelijk. Het slaat denk ik allemaal op onze branche.

We gaan er met zijn allen lekker tegenaan.

Overdenkertje
Bent u zelf eigenlijk wel eerlijk, onbespoten en puur?

Omzetindex
In het weekend temperaturen met dubbele cijfers, maar voor onze omzetindex betekent dit nog geen voorjaar. We houden het op 90 punten.