Week 4

18-01-2018

De lofzang op

Onze producten zijn de moeite waard! Dat is eigenlijk een understatement 1ste klas. Onze producten zijn van de orde eerste levensbehoefte!
En wij, wij gaan er mee om alsof het de gewoonste producten van de wereld zijn. Misschien zijn we wel een beetje blind voor de kwaliteiten van onze handel!

Dan is het tijd om eens verder te kijken wat andere specialisten van onze producten vinden. Kijkt of surft u wel eens op internet, om meer over een bepaald product of over de productgroepen te weten te komen? Doe dat maar gerust, want wellicht wordt uw inspiratie geprikkeld door de omschrijvingen van voedingsdeskundigen, top-koks, vloggers en gewone mensen.
Alle redenen dus om hier actief mee bezig te gaan en niet alleen u: ook uw personeel moet op de hoogte zijn van dit soort zaken. Misschien kunnen we zo met ons allen ons eigen gevoel over onze producten op een hoger level krijgen. Dat is beslist noodzakelijk om een goede toekomst te bouwen en te behouden.

Voor onze weekactie kunt u de lofzang lezen op: https://www.jasperalblas.nl/zoete-aardappel/  en op nog veel meer sites. En inhakend op vorige week; laat de zoete aardappel deze week en vele weken hierna “in de mode zijn”. U heeft daar beslist zelf een aandeel in.

P.s. en vergeet niet de bijproducten op de juiste manier te presenteren, de verkoop hiervan is de slagroom op de taart, als u begrijpt wat ik bedoel.

Bananen
In de tropen kan het ook slecht weer zijn. Hier een paar foto’s uit Costa Rica, dat getroffen is door ernstige overstromingen en waar hierdoor zo’n 3200 ha niet te oogsten is. En dat is best een groot oppervlakte. Het spreekt voor zichzelf dat het bij de buren geen zonneschijn is in zo’n situatie.

Hierdoor zal het aanbod van bananen de komende weken ernstig onder druk komen te staan.
Omdat wij normaal gesproken Turbana bananen verkopen, die uit Colombia komen verwachten we nog wel redelijke aantallen, maar dat de prijs aan de stevige kant blijft door de tekorten zal voor zichzelf spreken.Pizzalogica
Waarom maken mensen pizza’s rond?
Worden ze in een vierkante doos gestopt?
En worden ze vervolgens in driehoekjes gesneden?