header

Week 17, 2018

Koningsdag, 27 april
Hemelvaart, 9 mei
Moederdag, 13 mei
VEG., 20 & 21 juni
divider

De Koningsweek...

Met daaropvolgend de meivakantie, waarin Dodenherdenking en Bevrijdingsdag valt. Daaropvolgend Hemelvaartsdag en tot slot Moederdag op 13 mei.
Dit is altijd een bijzondere periode. Bepaalde producten zijn er in overvloed, andere producten zijn afhankelijk van de weersomstandigheden en nog niet beschikbaar, al zijn ze wel gewenst. Soms, als het wat frisser is, is er behoefte aan de “oude producten” of als het warm is naar de "nieuwe producten” en dat is logisch...
9144d7b1-d363-4889-ac82-1f6d769be339
meerlezen

De beste van Nederland!

Vanaf 7 april 2018 barst de strijd weer los in ‘De Beste van Nederland’. In dit dynamische TV-programma van producent Stay in Touch Media, gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel.
download
meerlezen

Depressief?
Het zou wel eens aan je voeding kunnen liggen...

Als je vaak last hebt van neerslachtige gevoelens, dan zou dit weleens te maken kunnen hebben met je eetgewoonten. In een nieuw rapport van de Wall Street Journal wordt het verband tussen een slechte voeding en depressie beschreven.

Ongezond-eten-leidt-tot-depressiviteit
bekijken

Dag van het fruit

Bij voetbalvereniging WVF in Westenholte (Zwolle) was afgelopen zaterdag de dag van 't fruit. Op deze dag kreeg de jeugd van voetbalvereniging WVF verschillende soorten fruit aangeboden.
2018-04-14-PHOTO-00000545
bekijken

Te koop aangeboden

2 x aluminium rekken, afmetingen 2,40 x 1,20 en 1,20 x 1,20
Staanders en weegschaal zonder schaal.

weegschaal
bekijken

Compliment van de week

Strakke presentatie? Bij Joop Kamp weten ze hoe het moet! Foto's spreken voor zich!
20180418_124852
bekijken

Wie trekt de kar

Dit is een vraag die je de hele dag kunt (af)vragen. Bij ons op de groothandel wil je graag werken als team, toch heb je iemand of meerdere personen nodig om de kar te trekken. De ene persoon heeft meer de behoefte, verantwoordelijkheidsgevoel om de kar te trekken, de andere helpt mee duwen, een andere springt op de kar en in het uiterste geval gaan ze aan de kar hangen om een andere richting te kiezen of te vertragen.
kar
columnlezen

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
prijsvergelijking2
bekijken
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter 
footer