Hulpproject

Als kadotip voor ons openingsfeest hebben wij gekozen voor een gift voor een van de drie goede doelen die wij ondersteunen. Dit zijn de KWF Kankerbestrijding, het Child Survival Program van Compassion in Brazilië en het project van Nature’s Pride in Peru.


KWF kankerbestrijding is vastbesloten om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Hun ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Door het werven van fondsen kan er onderzoek gedaan worden zodat dit ideaal steeds een beetje dichterbij komt. Voor meer informatie kijk op https://www.kwf.nl.


Compassion gelooft dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Door middel van meerdere projecten proberen zij dit te bereiken. Het Child Survival Program richt zich op kwetsbare moeders en hun baby’s. Door de moeders te helpen bij de bevalling en te voorzien in de eerste basisbehoeften worden zij geholpen te overleven. Ook leren de moeders een vak, zodat ze financieel zelfstandig worden. Voor meer informatie kijk op https://www.compassion.nl/wat-we-doen/onze-programmas/moeder-en-babyprogramma/.


De Nature’s Pride Foundation gelooft erin dat alle mensen in de wereld recht hebben op goede leefomstandigheden met mogelijkheden om zichzelf te kunnen ontplooien, in het bijzonder ’s werelds meest kwetsbaren: kinderen. Door het financieren van lokale projecten in gemeenschappen waar onze groenten en fruit vandaan komen, leveren we hier een bijdrage aan. In januari start een project op twee basisscholen in de gemeenschap van onze mangoteler Dominus in het noorden van Peru om daar het onderwijsniveau te verbeteren. Voor meer informatie kijk op www.naturespride.nl/duurzaamheid.

Aangezien iedereen een eigen idee heeft bij een goed doel hebben wij gekozen om drie goede doelen te ondersteunen, zodat u kunt kiezen voor het goede doel dat u het meest aan uw hart ligt. Bij ons openingsfeest zetten wij voor alle drie de goede doelen een bus neer waar u uw gift kunt doneren. Overmaken mag ook naar rekeningnummer NL02 ABNA 0413 1223 60 onder vermelding van het goede doel.