AGF Groothandel

Postuma uit IJsselmuiden is de AGF groothandel voor diverse branches. Naast een uitgebreid assortiment aan AGF producten levert onze AGF groothandel bovendien diverse aanvullende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor advies met betrekking tot de inrichting van uw winkel, te hanteren verkoopprijzen,ondersteunende marketingconcepten en bedrijfsvoering in het algemeen. Postuma biedt als AGF groothandel zodoende niet alleen verse producten, maar tevens een frisse blik op uw zaak.

 

webshop

De AGF groothandel voor specialisten

Als gespecialiseerde AGF groothandel leveren wij een breed alsook diep assortiment aan aardappelen, groente en fruit aan AGF speciaalzaken. Daarbij staat vooral de hoogst haalbare kwaliteit centraal. Als AGF groothandel werken wij samen met telers in binnen en buitenland met liefde voor hun vak. Zo kunt u ervan uitgaan dat de aardappelen, groente en fruit van Postuma met zorg zijn behandeld, hetgeen zich uit in de smaak. Doordat wij als AGF groothandel rechtstreeks in contact staan met onze telers/importeurs bent u verzekerd van dagverse producten.

Van alle markten thuis

Ook als marktkoopman bent u voor een groot aanbod kwaliteitsproducten bij onze AGF groothandel aan het juiste adres. Wij kennen de markt en houden onze ogen open voor interessante handel voor uw kraam. Zo kunnen we u voorzien van (vernieuwende) producten die we u tegen de voordeligste prijs kunnen aanbieden.

AGF groothandel Postuma

Doe de bedrijfsscan

Als familiebedrijf dat reeds meer dan honderd jaar actief is, kennen wij uw branche van binnen en buiten. Hierdoor kunt u onze AGF groothandel ook inschakelen wanneer u baat heeft bij bedrijfsadvies in de breedste zin van het woord. Vaak kan een blik van buitenaf erg inspirerend en verfrissend werken. Wanneer u door ons een bedrijfsscan laat uitvoeren ontvangt u van ons direct toepasbaar advies over uw bedrijfsvoering. We geven u inzichtelijke cijfers en praktische tips. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over bedrijfsadvies.

Bent u op zoek naar een totaalleverancier in aardappelen, groente en fruit en zoekt u nog meer dan dit? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze AGF groothandel. Wij staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag met advies op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via 038-3370099 of een mail sturen via ons contactformulier. Onze AGF groothandel is onderscheidend in assortiment en kwaliteit.

AGF groothandel