header
divider

Week 21, 2018

Pinksteren, 20 & 21 mei
VEG., 20 & 21 juni

Mooie tijden!


Er is gewoon lekker veel handel op dit moment, alleen hardfruit is iets minder beschikbaar, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de groeiende aanvoer van steenfruit, met name uit Spanje. Het mooie is, de kwaliteit gaat op dit moment met sprongen vooruit. De abrikozen zijn al echt goed en bovendien mooi. De nectarines maken in maat, kleur en smaak grote stappen. Alleen de wilde perzik laat te wensen over. Ze zijn nog stevig en redelijk vlak van smaak, maar zodra andere streken gaan produceren komt ook daarin heel snel verbetering. Ook de kersen hebben na de eerste rode week, nu goede stappen in de kwaliteit gemaakt. De (uiteraard) nog vroege rassen zijn nu donkerder en goed van smaak. Ook hierin met grote regelmaat verbetering bij iedere nieuwe aanvoer.
In het zacht en klein fruit is ook veel handel te vinden. Aardbeien, frambozen, bramen en de komende week heel veel blauwe bessen, waar vast en zeker hel leuke dagaanbiedingen uit voort zullen vloeien.
Mooie producten waar u zich mee kunt onderscheiden. Of het nou om het mooiste of het goedkoopste gaat, deze handel is nooit saai. Dat onderscheiden kan op verschillende manieren. Wat een belangrijke leidraad moet zijn: eerlijke communicatie omtrent de handel en je nooit schamen over de prijs die je hoort te maken. Schamen hoef je pas als de prijs niet in overeenstemming met de kwaliteit van de handel is. Dat is dus echt specialistenwerk. Succes de komende week!

istock_000036788012_large
gelelijn

Actie Smaakgeheimen


Volgende week heeft SMAAKgeheimen een leuke kortingsactie
15% korting op alle dressings & vinaigrettes*
Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties, niet geldig op sachets en grootverbruik
De actie loopt van 21 mei t/m 3 juni 2018. U kunt u bestelling doorgeven tot maandag 28 mei dan wordt het diezelfde week bij u uitgeleverd.
15%_dressings
gelelijn

Te koop aangeboden

Rauwkost toonbank Toonen
Klokhangweegschaal 10 kilo
Koelcel lxbxh 280x245x240 met verdamper en koelmotor
Dito rauwkost snijmachine
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert of Patrick 0592-313033
20180414_165704_resized
20180501_151933_resized
20180501_152937_resized
20180514_083901_resized
gelelijn

Druk!

Het is weer tijd om druk bezig te zijn. In de AGF-handel zitten we volop in het hoofdseizoen. Een mooi aanbod van lekkere asperges, aardbeien en steeds meer Hollandse groente, maar natuurlijk ook heel veel fruit.
We zien weer heel grote watermeloenen en lekkere Polderkoninkjes voor op je beschuit. Wat een heerlijke tijd. Het is nu ook de tijd dat jullie het ontzettend druk hebben en het lijkt dat de rest van Nederland het rustig aan doet.
Geniet daarom van de kleine dingen, trakteer je personeel op iets lekkers als er zoveel kilo’s salades of 100 kisten aardbeien zijn verkocht. Maak een complimentje aan je personeel en aan je partner. Natuurlijk is het hard werken en proberen we jullie zo veel mogelijk te ontzorgen. De gebroken weken zijn bijna voorbij. We hopen dat we de drukte van de afgelopen weken door kunnen trekken naar de zomer.
Probeer zoveel mogelijk zaken goed voor te bereiden, een goede voorbereiding zorgt voor rust in de tent. Natuurlijk zijn er onverwachte dingen zoals een auto die pech heeft, een machine die stuk gaat, ziekte van personeel etc. Zorg voor een plan B. Wij hebben hier bijvoorbeeld een reservetrailer staan en waarschijnlijk bent u goed ingedekt voor uw eigen calamiteiten. Het is de kunst om je niet te laten verrassen. Als er iets gebeurd zijn we vaak in staat om samen dingen snel op te lossen. Een goede verkoop gewenst in deze mooie tijd en vergeet niet te genieten.
Overdenkertje
Het is nooit te druk om te genieten
Omzetindex
Het mooie weer houdt aan en met een tal van heel mooie en overheerlijke producten zetten we wederom in op 125 punten!
3919650ff269702b2fc53f1aef3cc30c--back-to-school-cartoons
gelelijn

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
Prijsvergelijking 21
gelelijn
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer