header

Week 14, 2018

Pasen, 1 & 2 april
Koningsdag, 27 april
Moederdag, 13 mei
VEG., 20 & 21 juni
divider

De P van....

De P van Pasen
Dat is het weekend dat voor de deur staat. Altijd weer spannend in de handel. Wat denken we zelf, wat vraagt de consument en welk weer is er aan de orde tijdens deze feestdagen? Belangrijke vragen die vaak om ingewikkelde oplossingen vragen.
VrolijkPasen-700x350
meerlezen

De feestelijke paal

Onder toeziend oog van de directie van Postuma AGF en genodigden heeft wethouder Veldhoen van de Gemeente Kampen de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van Postuma AGF op industrieterrein Spoorlanden in IJsselmuiden.
feestlijke paal
meerlezen

Postuma AGF sponsort FC Volendam

Postuma AGF sponsort FC Volendam en heeft bewondering voor de mensen van het dorp Volendam omdat ze op hun eigen nuchtere wijze toch maar mooi wereldberoemd zijn geworden. De mentaliteit van de club en het goede zakelijke netwerk hebben de doorslag gegeven voor deze stap.

IMG_9620
bekijken

Geen uitzondering bij
btw-verhoging voor groente en fruit

Tholen - Het Ministerie van Financiën laat weten dat er geen uitzondering voor groente- en fruitproducten komt op de geplande btw-verhoring van 6 naar 9 procent. Vanuit fiscaal oogpunt is dat niet mogelijk. Een dergelijke uitzondering is lastig af te bakenen, omdat groente en fruit als basisingrediënten onderdeel uitmaken van veel samengestelde producten.
protes1
bekijken

Is de speciaalzaak ten dode opgeschreven?

We horen het vaak: consumenten willen weg van de grijze massa en zijn op zoek naar lokaal, ambachtelijk, bijzonder, etc. Een situatie waarbij speciaalzaken gedijen, zou je zeggen, maar niets blijkt minder waar. Supermarkten versterken hun dominante positie in het foodlandschap alleen maar, terwijl speciaalzaken hopeloos achterblijven. Hoe kan dat en is het tij nog te keren?
shutterstock_77040751
columnlezen

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
prijsvergelijking2
bekijken
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer