header

Week 15, 2018

Koningsdag, 27 april
Moederdag, 13 mei
VEG., 20 & 21 juni
divider

Week 15

Waar blijft de tijd. Dat denk ik op het moment dat ik hierboven schrijf: week 15….. Week 15, de tijd vliegt. Het is dan ook tijd dat er wat schot komt in de vroege Hollandse productie van de lentegroente zoals asperges, natuur spinazie, winter bloemkool enzovoort.
tijd
meerlezen

Topkwaliteit geschilde asperges!

Ook dit jaar zorgen we weer voor topkwaliteit geschilde asperges. In samenwerking met de Groentemannen Zwartsluis kunt u dagelijks vers geschilde asperges bestellen. De kwaliteit is meer dan uitstekend en ze zitten vacuümverpakt in 7 verpakkingen á 500 gram. De asperges AA worden uitsluitend per kistje á 5 kilo geschild wat 3,5kg geschoonde asperges opbrengt.
klassieke-asperges-met-ham-en-peterseliecreme
meerlezen

Bert gaat met pensioen!

Op 65-jarige leeftijd gaat onze chauffeur Bert, na 18 trouwe dienstjaren bij Postuma, met pensioen! Vandaag wordt hij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet!
Wij wensen Bert het allerbeste toe en hopen dat hij heel erg lang van zijn vrije tijd kan genieten!

Bert
bekijken

Groenteman met Ster

Je hebt het nieuws vast al wel ergens voorbij zien komen via de ADN Nieuwsbrief, het ADN Magazine of gehoord van een collega-groentespecialist. Misschien heb je het nog in beraad of wil je het nog met je team bespreken of misschien is het weer even aan je aandacht ontsnapt. Maar……
GmS_met jaartal_FC
bekijken

Compliment van de week!

Wij willen Puur natuur in Den Bosch een complimentje geven, welke een bijzondere presentatie met meloenen heeft. Ook in het kader van "Fruit op maat" vinden wij dat deze presentatie geweldig uitpakt.
compl2
bekijken

Zeven keer de goedkoopste

Vorige week schreven we in het weekbericht al over het artikel met de macabere titel ‘Is de speciaalzaak ten dode opgeschreven?’. (Hier te lezen voor degene die dit gemist heeft: www.postuma.nl/column) Dit artikel legt uit dat het sinds het herstel van de economie eigenlijk helemaal nog niet zo heel goed gaat met de voedingsspeciaalzaak. Het omzetaandeel van de supermarkt is wel steeds wat verder gegroeid.
jumbo

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
columnlezen
prijsvergelijking2
bekijken
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer