header

Week 10, 2018

Studieclubdag ADN, Fruittuin Verbeek te Oldebroek, 13 maart
Pasen, 1 & 2 april
Moederdag, 13 mei
VEG., 20 & 21 juni
divider

Onze complimenten!

Koud? Ja, dat was het de afgelopen week beslist! Niet heel erg fijn voor de handel, maar ja, je kunt er niets aan veranderen. Deze weersomstandigheden zijn gelukkig niet standaard en bovendien, nu ze in de voorjaarsvakantie (althans voor het grootste deel van het land) vielen, kwamen ze iets minder hard aan.
20173complimenten
meerlezen

Marktinformatie

Het voorjaar komt eraan!!
De eerste producten van Hollandse bodem laten zich weer zien. Zo kunnen we weer genieten van raapstelen, komkommers uit de met aardwarmte gestookte kas, aubergine en zo kunnen we nog wel een aantal kasproducten benoemen. De komende weken zal zich dat alleen maar uitbreiden. Zodra de temperatuur iets stijgt zal ook de consument gevoelig zijn voor dit soort producten.
ANP-Koeien wei lente_0
meerlezen

Verse sappen voor bij het paasontbijt!

Sinds een paar maanden heeft Postuma AGF de verse fruit-, groentesappen en smoothies van Fruityline in het assortiment. De sappen en smoothies van Fruityline zijn pure sappen zonder toevoegingen en bovendien zijn ze niet gepasteuriseerd. Door middel van een nieuwe techniek van koude persing en het behandelen onder heel hoge druk (6000 bar), hebben de sappen toch een lange houdbaarheid van 28 dagen vanaf het moment van persen.
smoothie
meerlezen

Gekarameliseerde asperge dip

Nieuw bij Smaakgeheimen!
Het voorjaar staat weer voor de deur, een nieuw en fris seizoen! Speciaal hiervoor heeft SMAAKgeheimen een seizoenproduct ontwikkeld: Gekarameliseerde Asperge dip! Vanaf heden verkrijgbaar via Postuma AGF.

dip
bekijken

Gratis samples Herbamare

Wilt u ook gratis samples van Herbamare zout?
Wij liepen deze week aan tegen een partij met gratis samples welke we u niet willen onthouden. We gaan dit product niet in ons assortiment nemen dus het is puur en alleen voor u om aan uw klanten te geven bij eventueel een gerecht of iets anders geschikts. Vraag uw verkoper om twee gratis sample dozen.
Herbamare
meerlezen

Doe wat je belooft!!

Afgelopen week zat ik in de auto en hoorde ik een liedje van Daniël Lohues. Het gaat er niet om wat je doet, als je maar doet wat je belooft. Het is niet dat ik reclame wil maken voor zijn muziek en teksten, maar als ik goed naar de teksten luister dan krijg ik inspiratie om dit stuk te schrijven en zie je dat het in de handel helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.
beloofd
meerlezen

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
prijsvergelijking2
bekijken
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer