header

Week 9, 2018

13 maart, studieclubdag ADN, Fruittuin Verbeek te Oldebroek
Pasen, 1 & 2 april
Moederdag, 13 mei
divider

Voorjaarsvakantie...

Is dat het begin van de lente of gewoon de afsluiting van de winter? We weten het niet. Deze week zal het winters worden, met mooie nachtvorst en geen of weinig neerslag. Volop gelegenheid om de Hollandse wintersport te beleven: schaatsen op natuurijs! En daar hoort winterse kost bij! Erwtensoep en stamppot!!
Voorjaarsvakantie-2018-300x292
meerlezen

Wat is lef?

Vaak wordt lef hebben gezien als iemand die durft om iets te ondernemen. Het is belangrijk om lef te hebben. Deze week stond er een leuk stukje op agf.nl over de Fenix Foodfactory in Rotterdam. Met liefde voor eten en ambacht wordt hier iets moois neer gezet en daar is lef voor nodig.
kat-leeuw-lef-252x272
columnlezen

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
prijsvergelijking2
bekijken

Update champignons

Onze vaste champignonteler heeft aangegeven een prijsverhoging voor champignons te moeten doorvoeren. De prijzen zijn al een aantal jaren gelijk, alleen in de afgelopen jaren zijn de loon- en grondstoffen wel gestegen.
Champignons-2-S-D-698
bekijken

Marlene-appels in Nederland en België gepromoot

Met een campagne op tv en sociale media is VOG, het consortium van Zuid-Tiroolse coöperaties van groente- en fruittelers voor de productie van handappels, gestart met het promoten van de Marlene®-appels in Nederland en België. Het toonaangevende Europese consortium wil hiermee het merk promoten bij zowel consumenten als ondernemers in de sector.
marlene
bekijken

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer