header

Week 12, 2018

Pasen, 1 & 2 april
Koningsdag, 27 april
Moederdag, 13 mei
VEG., 20 & 21 juni
divider

Lente!

Soms voel je het al, de lente begint, maar soms ook niet. Dit weekend is het weer koud, maar wel zonnig. Hoe reageert de consument op al die weersinvloeden? Is dat voorspelbaar of juist niet? Hoe ga je daar mee om?
C5b65szWAAE5De_
meerlezen

Marktinformatie

Al een jaar of 8 verkopen wij in deze tijd van het jaar verschrikkelijk lekkere navellate onder het merk Algarve. De meesten onder u kennen dit fruit van de afgelopen jaren en met trots kunnen wij nu weer zeggen dat er voldoende aanvoer is om weer echt aan de slag te gaan met dit heerlijke fruit.
algarve navellate
meerlezen

Ruim 200 groentespecialisten goed voorbereid de zomer in

Afgelopen dinsdag waren wij te vinden in Fruittuin Verbeek te Oldebroek. Hier vond de landelijke AGF inspiratiedag van ADN plaats, welke wij als erg leuk, informatief en inspirerend hebben gevonden.

IMG_9578
bekijken

Postuma AGF hoofdsponsor Groenteman met Ster

Ook dit jaar kunnen we aankondigen dat wij hoofdsponsor zijn van Groenteman met Ster 2018 en gaan wij wederom een bedrag vergoeden in de deelnamekosten van de verkiezing Groenteman met Ster voor onze klanten.

GmS_met jaartal_FC
bekijken

Suikervrije mayonaise is niet smoesjesvrij

Albert Heijn presenteerde op 1 maart hun suikervrije mayonaise tezamen met nog een aantal suikervrije sauzen. U zult wellicht denken, zit er suiker in mayonaise? Ja, er zit suiker in mayonaise. Alleen suikervrije mayonaise is niet half zo 'gezond' als het klinkt.
mayo
meerlezen

Rondje van Schulp

Misschien zijn we aan de vroege kant gezien het koude winterweer dat boven Nederland hangt, maar we willen graag de Schulp Voorjaarsactie 2018 aankondigen. Op veler verzoek wordt namelijk onderstaande actie dit jaar herhaald!
Schulp
meerlezen

We staan aan de vooravond van het voorjaar

Diverse producten komen weer van eigen bodem. Een paar uur zon, een paar graden warmer en het begint overal weer te kriebelen. We hebben een paar redelijk mooie weekenden achter de rug en de stemming veranderd. Ik merk het bij mezelf, maar ook bij mijn collega’s en klanten.
download
meerlezen

Prijsvergelijking

Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt
prijsvergelijking2
bekijken
divider

Blijf altijd op de hoogte via social media!

facebook twitter
footer